Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Djersitja e tepert

Pershendetje dashta me pyt beba ime njersitet shum a esht normale ?

(2 vite më parë)

Dr. Med. Selim Thaqi - pediatër - neonatolog
Pediatri përgjigjet
Dr. Med. Selim Thaqi

Përsheëdetje Egzona,

Djersitja zakonisht është normale te fëmijët por nëse është e tepërt duhet të vlerësohet gjendja. Mund ta diskutoni këtë me pediatrin e fëmijës tuaj gjatë vizitës tuaj të ardhshme. 

Gjithë të mirat.

/komuniteti