Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Qendrimi ulur per foshnjat
Komente (1)
mala (8 vite më parë)
Kapslleku
Komente (1)
Rina (8 vite më parë)
Era e kembeve
Komente (1)
Nita (8 vite më parë)
Te qajturit
Komente (1)
Nena (8 vite më parë)
Ahengu familjar per foshnjen
Komente (1)
Nena (8 vite më parë)
Ftohja
Komente (1)
Arta (8 vite më parë)
Ushqimi
Komente (4)
(8 vite më parë)
Kur të filloj ta ushqej foshnjen time?
Komente (1)
Adela, Shkup (8 vite më parë)
Ftohja
Komente (3)
Ada (8 vite më parë)
Agresiviteti i fëmiut tim
Komente (3)
Nëna e brengosur (8 vite më parë)
Dhëmbët
Komente (1)
Albana (8 vite më parë)
A ndikon muzika në zhvillimin e trurit të fëmiut?
Komente (1)
Engjull (8 vite më parë)
Kërthiza e foshnjes sime
Komente (1)
Nëna e re! (8 vite më parë)

/komuniteti