Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Ampulat prednol 40 ne gjidhenje
Komente (1)
Igi - (3 vite më parë)
Skuqja e djalit
Komente (2)
Zana Zana (3 vite më parë)
Rreth alergjise
Komente (3)
Arta Krasniqi (3 vite më parë)
Temperatura e larte
Komente (1)
Lule Abazi (3 vite më parë)
Keshille per perdorim te vermoks
Komente (1)
A. D. (3 vite më parë)
Sa duhet te kete femiu temperaturen normal?
Komente (1)
Henza Lajqi (3 vite më parë)
Nuk e pi qumeshtin?!
Komente (3)
Ariana Morina (3 vite më parë)
Te folurit e femijes
Komente (2)
Daki N (3 vite më parë)
Esherija koli te vajza
Komente (1)
Elena Ela (3 vite më parë)
Era e keqe gojes
Komente (2)
A. F. (3 vite më parë)
Bebi ka frike kur del!
Komente (2)
Jonilda Lici (3 vite më parë)
Cfare eshte hernia ne kerthize?
Komente (1)
Klotilda Rustemi (3 vite më parë)
Vajzes time 3 vjec i merret goja
Komente (1)
Brikena Ucaj (3 vite më parë)

/komuniteti