Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Cfare eshte hernia ne kerthize?
Komente (1)
Klotilda Rustemi (3 vite më parë)
Vajzes time 3 vjec i merret goja
Komente (1)
Brikena Ucaj (3 vite më parë)
Ku mund ta vizitoj djalin?
Komente (1)
Klodi Halili (3 vite më parë)
Dhembet te femijet
Komente (2)
Blerta <3 (3 vite më parë)
Pucrra te imeta ne duar dhe kembe
Komente (1)
Lordiana ... (3 vite më parë)
Ushqimi me qumesht formule
Komente (1)
Erlii Ina (3 vite më parë)
Ushqyerja me qumësht
Komente (3)
Fahri Rudari (3 vite më parë)
Shurupi sipraktin gjate gjidhenjes
Komente (1)
Dona Dona (3 vite më parë)
Jam shtatzene, kam femijen ne gji
Komente (1)
Nurije Tusha (3 vite më parë)
Bebi 1 muajsh me kolle dhe sekrecione
Komente (1)
Deniz Xhoga (4 vite më parë)
Kapslleku
Komente (1)
Erisa Veliu (4 vite më parë)
Pikat plivit d3
Komente (1)
Nurije Tusha (4 vite më parë)

/komuniteti