Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Rreth fytit
Komente (1)
Arti Klea (4 vite më parë)
Gjakderdhja nga kerthiza
Komente (1)
Linda Jashari (4 vite më parë)
Cilesia e gjirit
Komente (1)
Besiana Xh (4 vite më parë)
Vajza ime 15 muajshe ende nuk ec
Komente (1)
Jeni Hyseni (4 vite më parë)
Pesha e femijes 12 muajsh
Komente (2)
Dafi ... (4 vite më parë)
Ushqimi per foshnjen time
Komente (1)
Arti Klea (4 vite më parë)
Kollitja e vajzes
Komente (1)
Arti Klea (4 vite më parë)
Nevoja me ngjyre te gjelbert
Komente (1)
(4 vite më parë)
Sa here ta ushqej bebin?
Komente (1)
Rona Rama (4 vite më parë)
Qumeshti yndyre plote
Komente (1)
Rajana...... Thesari Im (4 vite më parë)
Kapslleku i djalit 2 vjeç
Komente (1)
Arti Klea (4 vite më parë)
Era e keqe te vajza pese vjec
Komente (1)
Nena E Sares (4 vite më parë)
Ngercet te foshnjet
Komente (3)
Bastrije Rrahmani (4 vite më parë)

/komuniteti