Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Dhimbjet e bebit një javësh
Komente (1)
Xhulia Xhulia (2 vite më parë)
Ushqimet për fëmiun 5 muaj e dy javë
Komente (1)
Lola Mjeku (2 vite më parë)
Koret në kokën e bebit
Komente (1)
Voltisa Shukriu (2 vite më parë)
Ushqimi për Maltin
Komente (1)
Fjolla Skeja Dibrani (2 vite më parë)
Dhëmbi i parë
Komente (1)
Emarilda Devolli (2 vite më parë)
Kërthiza e skuqur
Komente (1)
Mimoza Koshutova (2 vite më parë)
Gazrat dhe gurgullima e zorrëve
Komente (1)
Deniz Xhoga (2 vite më parë)
Rreth vezës
Komente (1)
Eva Eva (2 vite më parë)
Ushqimet e nevojshme kundër anemisë
Komente (1)
Eriana Govori Visoka (2 vite më parë)
Probleme me jashtëqitjen
Komente (1)
Selva Krosi (2 vite më parë)
A mund të pi pit bull?
Komente (1)
Shqipe Krasniqi (2 vite më parë)
Çfarë të përdorë për kollën?
Komente (1)
Anja Novosela (2 vite më parë)
Vjellja te bebi 5 javësh
Komente (1)
Vlora__ Bleron (2 vite më parë)