Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhembja e dhembit dhe tharrja e gojes

Kam ura te vendosura dhe nje e kam operuar ne Gjermani se kam pas infekson po prap po me dhemb mishi i dhembit edhe naten po me thahet goja a eshte prej dhembeve apo cka? Pereshndes.

Aferdita Krasniqi (7 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshëndetje Afërdita,

Dhimbja e mishrave të dhëmbëve mund të jetë pasojë e një gingivit. Fatkeqësisht asgje nuk mund tju rekomandohet për situatën tuaj, pasi do shikuar vizualisht ura dhe mishrat e dhëmbëve për të konstatuar problemin. Mund të më kontaktoni në numrin 0693932574.

Gjithë të mirat.

/komuniteti