Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Rreth ushqyerjes

Pershendetje i nderuar, kam vajzen 5 muajshe e ushqej me qumesht formule, me se mundem ta ushqej tjeter cfare ushqimi shtese? Falemderit.

Saranda Halilaj (7 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshëndetje Saranda,

Të lutem kontakto me pediatrin në lidhje me ushqyerjen e vajzës.

Ju uroj të gjitha të mirat.

/komuniteti