Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhembet e vajzes 10 muajshe kane filluar te prishen
Komente (1)
S & V ** (3 vite më parë)
Peri ne mes dhembeve siper
Komente (1)
Kaltrina Kaltrina (3 vite më parë)
Dhimbje dhembi
Komente (1)
(3 vite më parë)
Mbushja e dhembve ne shtatzani
Komente (1)
Ina A (3 vite më parë)
Probleme me dhembet gjate shtatzenise
Komente (1)
Sala Gashi Loku (3 vite më parë)
Infeksion i dhembit!
Komente (1)
Dona Gashi (3 vite më parë)
Prishja e dhembeve
Komente (2)
Umi D. &. R (3 vite më parë)
Si eshte e mundur dalja e dhembit tek femija 4 muajsh?
Komente (1)
Adelina Halilaj (3 vite më parë)
Djalit tim i vjen goja ere
Komente (4)
Jona Blakcori (3 vite më parë)
Dhemballet dhe tentimi i shtatzenise
Komente (2)
(3 vite më parë)
Dhembje ne misherat e dhembeve
Komente (1)
Blerta Sumeja (3 vite më parë)
Rreth gojes
Komente (1)
Adelina Xhelili (3 vite më parë)
Djali im 6 vjec ka shume probleme me dhembet!
Komente (1)
Vjola Arapi (3 vite më parë)

/komuniteti