Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Johnson's® Bedtime dhe Routina 3 - Hapa për të ndihmuar në gjumë fëmijën tuaj

Hapa për të ndihmuar në gjumë fëmijën tuaj

Vitet e para të një foshnje janë periudha e rritjes dhe zhvillimit, mirpo në shumë raste të vegjëlit gjatë kësaj kohe kanë problem deri sa të adaptohen me ambientin. Netë të gjata me një fëmijë të shqetësuar mund të ndihmohen duke ndjekur good pre-bed routine si ajo 3-hapa që Johnson's® paraqet me sfidën Tonight We Sleep, një praktikë në të cilin Johnson's® Bedtime do të jetë partneri juaj më i besuar për të ndihmuar fëmijën tuaj për të fjetur.

 

 

Studimet e zhvilluara nga Johnson’s kanë gjetur se deri në 25% e foshnjave kanë probleme me gjumin. Shkaqet e çrregullimeve të gjumit përfshijnë temperaturën, dritën si dhe shtratin - me pak fjalë, vendi ku foshnja juaj bën gjumë. Mënyra kryesore për të parandaluar këto shkaqe është që të ndjekni një rutinë para shtrirëjes së fëmijës në shtrat. Duke përdorur produktet e duhura, si Bedtime, gjithashtu ndihmon fëmijën për të pushuar në fund të ditës.

Johnson's® 3-step sleep routine përfshin një dush të ngrohtë, një masazh qetësuese, dhe ca kohë qetësie për të ndihmuar fëmijët të ndjehen të qetë dhe për një gjumë më të rehatshëm.

Johnson's® ofron produktin e duhur për çdo hap.

Falë Johnson’s® Bedtime Baby Bath, Johnson’s® Bedtime Baby Lotion, Johnson’s® Bedtime Baby Oil dhe Johnson’s® Bedtime Baby Shampoo.

 

Cilin nga produktet e Johnson's® Bedtime duhet ta përdor në çdo hap?

 

 

Hapi 1: Një dush i ngrohtë me Johnson’s® Bedtime Baby Bath

Rutina e gjumit fillon me një dush. Kjo është kur fëmija do të fillojnë të kuptojnë se koha e gjumit po vjen. Duke përdorur produktin e duhur për këtë hap si Johnson’s® Bedtime Baby Bath, ndihmon fëmijën të relaksohet dhe bëjë një pushim të mirë. Studimet e kryera nga Johnson's® kanë gjetur se foshnjat që bëjnë një dush me një produkt të parfumuar para se të flejn, qajnë 25% më pak se ata që bëjnë dush me produkt jo të parfumuar.

Për t'i dhënë dushit përfundim të mir, ju mund të përdorni Johnson’s® Bedtime Baby Shampoo me aromë livando dhe kamomil për të fjetur një natë të mirë.

No More Tears® formula gjithashtu, kujdeset për flokët dhe lëkurën e fëmijës tuaj.

 

Hapi 2: Një masazh qetësues me Johnson´s® Bedtime Baby Lotion dhe Johnson´s® Bedtime Baby Oil

Dhënia e një masazhe fëmijës pas dushit do të nxisë një ndjenjë më të madhe të relaksimit dhe ndjenjë të mirë. Është gjithashtu e rëndësishme për të zgjedhur produktet të njohura me aromat e këndshme. Kjo është arsyeja pse Johnson ju jep Johnson´s® Bedtime Baby Lotion and Johnson’s® Bedtime Baby Oil me Natural Calm™ formula, një kombinim patentuar i aromave të njohur me përbërjet relaksuese.

Ky hap poashtu ndihmon në përmirësimin e mënyres së fjetjes dhe disponimit. Zgjidhni Johnson’s® Bedtime Baby Oil për të ndihmuar fëmijën tuaj të bjerë në gjumë me aromë relaksuese.

 

Hapi 3: Koha e qetë me ninullat nga Johnson’s® Bedtime

Aktivitetet leximi, këndimi, apo duke dëgjuar muzikë janë mënyra të rëndësishme për të ndihmuar fëmijën tuaj të relaksohen. Duke kënduar qetë apo duke folur qetë me fëmijën do të ndihmojë të zhvillojë aftësinë e tyre për t'u çlodhur me veten. Në këtë mënyrë, kur zgjohet gjatë natës do të dinë se si të qetësojnë vetë-vetën në menyrë për të fjetur prap.

Nga vetëm dy muajsh, foshnja mund të njohë dhe të dalloj tinguj të ndryshëm, duke e bërë muzikën një partner të përsosur për kohë të qeta. Të vetëdijshëm për fuqinë e tingujve, Johnson's® ka perpiluar një seri ninulla, përmes hulumtimeve dhe punës bashkëpunuese me shumë nëna nga e gjithë bota.

daughcax (7 ditë më parë)
www.fin2me.com fin2me.com
Patrickled (3 muaj më parë)
......:)
bvwhle (4 muaj më parë)
buy line viagra http://canadlan-drugs.com
Josephaburn (4 muaj më parë)
Write my essay - essayerudite.Com Fed up of typing "who can write my essay" in the search bar? Would you like to have a reliable helper always by your side? Our website will come as an excellent solution to write my essay for everyone! write my essay Write my essay - https://essayerudite.Com/write-my-essay/

/komuniteti