Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

paliceta

paliceta per djem shume pak te perdorura 2-6muajsh

Çmimi: 6.00 €
E publikuar: 3 vite më parë (26/11/2014)
Lokacioni: Shqipëri / Tiranë
E preferuar për: djem
Irisa Roan
Arta Hoxha
3 vite më parë
Shiko cmimin te lutem se e ke gabim si duket. Klm.
E L I O N A *
3 vite më parë
Sigurisht ne lek e ka shkru :-))
Irisa Roan
3 vite më parë
Po ne lek
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti