Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Karroca me autoulese

Gjendja: i/e shitur

Shitet karroca me autoulese shume e pershtatshme qe nga momenti i lindjes autoulesja vendoset ne karroc, rrotat i hiqen etj

Çmimi: 200.00 €
E publikuar: 1 vite më parë (24/09/2016)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Valentina Krasniqi
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti