Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Mobilje

Mobiljet jane te perdorura por ne gjendje te mire.
prodhuesi Belona,Turqi.

Çmimi: 400.00 €
E publikuar: 1 vite më parë (16/01/2017)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza

tel: 044969058
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti