Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Kolice

Kolice e perdor jo shum gjate ne gjendje te rregullt e pershtatshme per dy gjinit.

Çmimi: 80.00 €
E publikuar: 3 javë më parë (02/04/2017)
Lokacioni: Kosovë / Prishtinë
E preferuar për: djem dhe vajza
Arbena Borovci
tel: 049627460
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti