Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Karroce Pierre Cardin

Karroce Pierre Cardin. Shume pak e perdorur. Ulet e ngrihet në disa pozicione. Ka dhe mbulese per kembet.me shkruani ne portal ose email : enxhi.muca1@gmail.com nqs jeni të interesuar

Çmimi: 60.00 €
E publikuar: 5 muaj më parë (28/07/2018)
Lokacioni: Shqipëri / Tiranë
E preferuar për: djem dhe vajza
Megi ,
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti