Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Binjake me ngjyra të ndryshme

25.01.2017 - Kur mamaja e tyre u thotë të panjohurve se ato janë vajzat e saja dhe janë binjake, atyre u duket e pabesueshme.

Dyshimi lind pasi Kalani dhe Jarani Dean kanë lindur me ngjyra të ndryshme të lëkurës.

Meyer është kaukaziane, ndërsa i dashuri i saj Thomas Dean është afro-amerikan. Jarani ngjan me të atin, ndërsa Kalani e ka marrë ngjyrën e së ëmës.

Mundësia që një çift i racave të ndryshme të lind binjakë me ngjyrë të ndryshme lëkure është 1 në 500.

Ato kanë edhe një vëlla më të madh, por vajza e tyre, Jarani ngjan jashtëzakonisht me një tjetër fëmijë të çiftit, Pravyn, i cili ka vdekur dy vite më parë.

Burimi: Top Channel

/komuniteti