Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Tani në të gjitha Marketet Albi mund t’i gjeni keto produkte Frutek me 15% zbritje

06.09.2020 - Tani në të gjitha Marketet Albi mund t’i gjeni keto produkte Frutek me 15% zbritje.

Të gjitha produktet Frutek janë përgatitur sipas standardeve më të larta të cilësisë.

Kjo ka bërë që Frutek të jetë një produkt BIO i çertifikuar.

Oferta vlenë nga data 5 Shtator deri me 8 Tetor.

Albi Market për çdo familje!

/komuniteti