Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Foshnje - Udhëtimi

Udhëtimi me foshnje dhe me fëmijë të vegjël
Pediatërit mendojnë që foshnja mund të udhëtojë qysh në moshën disa muajshe. I posalinduri dhe...
Si të pregatitemi për pushimet e para me bebin
Mund t’i programoni pushimet tuaja sipas qejfit; edhe pse i vogël, fëmija nuk përbën pengesë...
9 këshilla për pushim të përkryer familjarë
Planifikimi është fjala kyçe e suksesit në shumë aktivitete. Vlen e njejta gjë edhe për udhëtimet,...
Lodrat më të mira për pushimet verore
Me rast të pregatitjes për pushime verore ju duhet të zgjedhni se cilat lodra duhet marrë me vete,...
Të notuarit me foshnjen
Të mësuarit e foshnjes sa më herët me ujin është shumë e rëndësishme, si për nga ana e sigurisë...
7 këshilla për siguri ndaj diellit
Vera arriti me temperatura të larta! Beba Ime ka pregatitur për ju, këshillat për siguri ndaj diellit...
Recetat me bimë mjekësore për djegien nga dielli
Ndodh jo rrallë të digjemi nga rrezet e diellit, kur e kemi tepruar me ekspozimin ndaj tij. Megjithatë,...
Djegja nga dielli
Së pari kontaktoni me mjekun. Djegja nga dielli tek foshnjat nën 1 vjeç mund të jetë më serioze...
Ja si të përkujdesemi për fëmijët gjatë muajve të verës
I nxehti përvëlues dhe dielli i pranishëm gjatë muajve të verës ndikon negativisht tek fëmijët...
Vera: 1,300 nëna renditën rreziqet dhe shpërblimet
Akullorja dhe ditët në plazh nuk janë të vetmet gjëra në mendjen e nënave. Anketa jonë ekzluzive...

/komuniteti