Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Lorik Abduramani
0001-01-01 - 10:47
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:53 cm
Shkup
Lekë Hasimja
2019-07-25 - 13:10
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Dua Bikliqi
2019-08-21 - 15:00
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Eni Syla
2018-10-20 - 13:10
Pesha:3.4 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Bota Beqiri
2019-07-24 - 10:45
Pesha:3650 kg
Gjatësia:50 cm
Shkup
Leonard Isufi
2019-06-27 - 13:32
Pesha:3.74 kg
Gjatësia:51 cm
Gjilan
Luna Ajvazi
2019-05-02 - 14:35
Pesha:4.300 kg
Gjatësia:58 cm
Prishtinë
Ema Maliqi
2019-06-28 - 06:37
Pesha:3.830 kg
Gjatësia:58 cm
Gjilan
Esila Gjyliqi
2019-04-19 - 06:44
Pesha:3.65 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Roi Hajdari
2019-03-27 - 08:20
Pesha:3.5 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Jon Namani
2019-02-05 - 11:00
Pesha:3.35 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Olza Tahiri
2019-03-28 - 03:20
Pesha:2.8 kg
Gjatësia:49 cm
Prishtinë
Alea Tafaj
2018-12-27 - 12:45
Pesha:3.45 kg
Gjatësia:49 cm
Gjakovë
Blin Sylejmani
2018-12-22 - 17:43
Pesha:3.85 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë

/komuniteti