Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Nara Dushi
2018-04-14 - 8:55
Pesha:3.10 kg
Gjatësia:48 cm
Gjakovë
Rron Parduzi
2018-04-02 - 16:45
Pesha:3.25 kg
Gjatësia:54 cm
Vushtrri
Inara Vatovci
2018-04-25 - 04:30
Pesha:3 kg
Gjatësia:48-58 cm
Prishtinë
Akil Braholli
2018-02-07 - 13:05
Pesha:3.94 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Majda Musa
2018-03-11 - 03.25
Pesha:3.56 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Admir Zukaj
2017-09-09 - 20:05
Pesha:3.97 kg
Gjatësia:52 cm
Deçan
Klea Garubi
2017-10-07 - 01:50
Pesha:4 kg
Gjatësia:55 cm
Lezhë
Helena Avdiu
2018-01-20 - 21:05
Pesha:3.7 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Aria Hasani
2018-02-23 - 09:50
Pesha:3.62 kg
Gjatësia:57 cm
Prishtinë
Olti Zejnullahu
2018-01-19 - 17:33
Pesha:4.45 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Leo Koskoviku
2018-01-22 - 20:25
Pesha:3.85 kg
Gjatësia:57 cm
Prishtinë
Mal Kurteshi
2018-01-26 - 9:30
Pesha:3.225 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Andi & Andrra Sinanaj
2017-12-03 - 08:35 &
Pesha:2.65 & 2.85 kg
Gjatësia:51 & 49 cm
Deçan
Tara Muaremi
2017-11-24 - 00:40
Pesha:2.99 kg
Gjatësia:47 cm
Kumanove

/komuniteti