Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

JulianDjalë
AgonDjalë
DurimeVajzë
RudanDjalë
GelinaVajzë
KorçarDjalë
ButinaVajzë
LesinaVajzë
LulkuqeVajzë
DreshanDjalë
ShkodranDjalë
PremalDjalë
BehareVajzë
BesianaVajzë
ArvenaVajzë
SerinaVajzë
LumtoreVajzë
DitilaVajzë
MuzakinaVajzë
MeritaVajzë

/komuniteti