Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

LulmajDjalë
TuliranaVajzë
AjkinaVajzë
ErvjollcaVajzë
VjosaVajzë
XixëllorDjalë
ThesarDjalë
UrtDjalë
DurimeVajzë
BegatoreVajzë
DhurataVajzë
BletarDjalë
KelmendaVajzë
BlendaraVajzë
PlarentDjalë
EnkelaVajzë
GazlindDjalë
AfronDjalë
YllorDjalë
MirsjellDjalë

/komuniteti