Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave
Ju lutemi kyquni në Komunitetin BebaIme duke shfrytëzuar fushën e kyqjes në të djathtë, nëse nuk jeni të regjistruar, regjistrimi është falas. Regjistrohu tani.

Nesa Miftari

Pershendetje Nena, uroje te jeni mire! a ka ndonjera qe e ka perdorur cajin virak per me mbet shtatzene a ju ka ndihmuar, une nuk kam ndonje qrregullim por thjesht per mem ndihmu me mbet shtatzene, faleminderit nese me pergjigjeni.

/komuniteti