Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Cfare ndikimi ka varicocela?
Komente (2)
Dori Dori (9 vite më parë)
Urinokultura a mund te dal keq ne qofese analiza e urines del mire?
Komente (1)
Alea Morina (9 vite më parë)
Rregullimi i spermogramit
Komente (1)
Mimoza Krasniqi (9 vite më parë)
Spermograma
Komente (1)
Beni Shlc (9 vite më parë)
Analiza e spermes
Komente (1)
Ana Ana (9 vite më parë)
Normozoosperma
Komente (1)
Mira Elda (9 vite më parë)
Ju flm shume per pergjigjet!
Komente (1)
Erza F (9 vite më parë)
Insiminimi
Komente (1)
Lulevera Gashi (9 vite më parë)
Tentimi per shtatzeni
Komente (1)
2014 Ani (9 vite më parë)
Ushqimi pa gluten
Komente (1)
Vjollca Haziri (9 vite më parë)
Rreth takimit
Komente (1)
Erza F (9 vite më parë)
Pershendetje
Komente (1)
Erza F (9 vite më parë)
A ndikon ushqimi ne permiresimin e spermatozoideve?
Komente (1)
Dori Dori (9 vite më parë)

/komuniteti