Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Analiza e ejakulatit
Komente (1)
Luisa Azemi (9 vite më parë)
Spermiogrami
Komente (1)
E...d...a... <3<3<3<3<3 (9 vite më parë)
Spermograma
Komente (1)
Eni Eni (9 vite më parë)
Kinng honeg
Komente (1)
Sabina Berisha (9 vite më parë)
Omega 3
Komente (1)
Dita Memeti (9 vite më parë)
Spermiograma - ju lutem me ndimoni ne lidhje me rezultatin!
Komente (1)
E...d...a... <3<3<3<3<3 (9 vite më parë)
Rreth barerave
Komente (1)
Sabina Berisha (9 vite më parë)
Rezultatet e spermogrames
Komente (1)
Mira Elda (9 vite më parë)
Rezultatet e analizave
Komente (1)
Alea Morina (9 vite më parë)
Mosha per IVF
Komente (1)
Valentina Gashi (9 vite më parë)
Rreth spermiogramit
Komente (2)
E...d...a... <3<3<3<3<3 (9 vite më parë)
A mund te kem nje shtatzeni natyrale?
Komente (1)
2014 Ani (9 vite më parë)
Vlerat e spermogramit
Komente (1)
Lorena Hajzeri (9 vite më parë)

/komuniteti