Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Shenjat
Komente (1)
Albulena Hajrizi (9 vite më parë)
Pucrrat ne fytyre
Komente (2)
Labinota Kadriu (9 vite më parë)
Kurja tek femijet
Komente (1)
Leoparta Leoparta (9 vite më parë)
Njolla ne fytyre
Komente (1)
Mirela Gjata (9 vite më parë)
Angiome ne pjesen e gjoksit
Komente (2)
S Erika (9 vite më parë)
Poret e zgjeruara ne fytyre
Komente (1)
(9 vite më parë)
Njollat ne lekure te bebes
Komente (1)
(9 vite më parë)
Mosha per perdorim te kremit te rrudhave
Komente (1)
Vlora Buna Jara (9 vite më parë)
Pucrrat ne fytyre dhe ne trup ne shtatzani
Komente (1)
Igi - (9 vite më parë)
Pucrra te mbledhura
Komente (1)
Adelina Mehmeti (9 vite më parë)
Depilimi gjate shtatzanise
Komente (1)
Albana Mema (9 vite më parë)
Aknet
Komente (1)
Kaltrina Jetullahu (9 vite më parë)
Renia e tepert e flokut
Komente (1)
Vjollca Krasniqi (9 vite më parë)

/komuniteti