Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Perdorimi i letrozole
Komente (4)
Fjona Kastrati (4 vite më parë)
Fillimi i shtatzanise
Komente (8)
Dorina Dori (4 vite më parë)
Korseti pas lindjes
Komente (2)
Elita 1 (4 vite më parë)
Rreth ivf
Komente (1)
Jeta Hoti (4 vite më parë)
Çfarë janë plagët e pambyllura në uterus?
Komente (1)
Lule Dielli (4 vite më parë)
Ngerqe ne shtatzani
Komente (1)
Nora Avdiu (4 vite më parë)
Sekrecione te kafta
Komente (2)
Rita Rita (4 vite më parë)
Mosmbetja shtatzane
Komente (6)
Dorina Tina (4 vite më parë)
Ureaplzma prap ne shtatzani
Komente (1)
Natyra1999 ???? (4 vite më parë)
Candida dhe ureaplasma
Komente (1)
Ersa Ersa (4 vite më parë)
Hormonet
Komente (2)
Mozaa Mozaa (4 vite më parë)
A jam shtatzene?
Komente (4)
Dona Gashi (4 vite më parë)
Rreth panifikimit per shtatzani
Komente (4)
Enea 1234 (4 vite më parë)

/komuniteti