Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

HZG
Komente (3)
Erita (13 vite më parë)
Miscarriage
Komente (1)
Indira (13 vite më parë)
Përdorimi i multivitaminave gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Ermira (13 vite më parë)
Femiu
Komente (1)
Erita (13 vite më parë)
Abort ne javen e 9
Komente (1)
Rovena (13 vite më parë)
Hipertensioni
Komente (1)
Shqiponja (13 vite më parë)
A eshte e demshme prezenca e ujit te tepruar ne barkun e nenes?
Komente (1)
Shqipe (13 vite më parë)
Guri ne tëmth
Komente (2)
Nita (13 vite më parë)
Femiu
Komente (1)
Bjondina (13 vite më parë)
Gjinia
Komente (1)
Florentina (13 vite më parë)
Koka poshte
Komente (1)
Nertila (13 vite më parë)
Pesha gjate shtatezanise
Komente (1)
Zana (13 vite më parë)

/komuniteti