Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Zolladex 10.8 per mioma ne miter
Komente (2)
Alberina Krasniqi (4 vite më parë)
Therrjet jo te shpeshta, java 10
Komente (1)
Natyra1999 ???? (4 vite më parë)
Dhimbje ne shtatzani
Komente (2)
Nora Avdiu (4 vite më parë)
Sekrecione ngjyre kafe
Komente (4)
Luci Cibaku (4 vite më parë)
Gjakderdhja ne fillim te shtatzenise
Komente (2)
Dorela M (4 vite më parë)
Levizjet e bebit
Komente (2)
Gentianak Kamberi (4 vite më parë)
Plt e ulte
Komente (1)
(4 vite më parë)
Cista
Komente (2)
Lori Lori (4 vite më parë)
Gjinia e bebit
Komente (1)
Drenusha Ferati (4 vite më parë)
D-dimer ne shtatezani
Komente (1)
Tina . (4 vite më parë)
Implanoni
Komente (1)
Gena K (4 vite më parë)
Shtatzani me shqetësime
Komente (1)
F & F Sh & S ... (4 vite më parë)
Ciste gjate shtatezanise
Komente (1)
Iva Toli (4 vite më parë)

/komuniteti