Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Analiza e strishos
Komente (1)
Erzana Thaci (4 vite më parë)
Kist ne vezore
Komente (1)
Ir Mira 2017 (4 vite më parë)
Dhimbje ne fund te barkut
Komente (1)
Ina Vlore (4 vite më parë)
Dhimbje barku
Komente (1)
Altina Morina (4 vite më parë)
Placenta perpara
Komente (1)
Anesa Salihu (4 vite më parë)
Ju lutem nje pergjigje
Komente (2)
Mozaa Mozaa (4 vite më parë)
Sa perqind infekisoni demton femijen?
Komente (1)
Natyra1999 ???? (4 vite më parë)
Spermograma
Komente (1)
Enxhina En (4 vite më parë)
Kam nevoj per ndihmen tuaj
Komente (1)
Tinaa Linaa (4 vite më parë)
Sekrecionet e bardha
Komente (1)
Valmira Sherifi (4 vite më parë)
Dhimbje ne anen e majt te barkut
Komente (1)
Erza Canolli (4 vite më parë)
In vitro
Komente (1)
Dorela M (4 vite më parë)
Amoksiklav 1000 mg ne shtatezani
Komente (1)
Alba Balla (4 vite më parë)

/komuniteti