Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (1)
Rona (11 vite më parë)
Komente (4)
Ela K.. (11 vite më parë)
Komente (4)
Stela Vlore (11 vite më parë)
Komente (2)
Mili (11 vite më parë)
Komente (2)
Jeta ,,,, (11 vite më parë)
Komente (4)
Luis Luis (11 vite më parë)
Komente (2)
Mami Ales (11 vite më parë)
Komente (7)
Bebushja Bebushi (11 vite më parë)
Komente (3)
Mimoza1 (11 vite më parë)
Komente (5)
Ela K.. (11 vite më parë)
Komente (4)
Evis (11 vite më parë)
Komente (0)
Bebushja Bebushi (11 vite më parë)
Komente (1)
Driada (11 vite më parë)
Komente (6)
Riona (11 vite më parë)
Komente (1)
Syarta (11 vite më parë)
Komente (5)
(11 vite më parë)
Komente (4)
Arjeta Aliu (11 vite më parë)
Komente (15)
Albi (11 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?