Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (6)
Rozana (11 vite më parë)
Komente (2)
Mili (11 vite më parë)
Komente (2)
Mimi M (11 vite më parë)
Komente (4)
Amire (11 vite më parë)
Komente (10)
Riola (11 vite më parë)
Komente (2)
Valjeta (11 vite më parë)
Komente (0)
Lea 1 (11 vite më parë)
Komente (3)
(11 vite më parë)
Komente (6)
Ina Tea (11 vite më parë)
Komente (4)
Bessa (11 vite më parë)
Komente (1)
Stina (11 vite më parë)
Komente (1)
Roni (11 vite më parë)
Komente (2)
Teuta Kf (11 vite më parë)
Komente (4)
Floa Gra (11 vite më parë)
Komente (1)
Fadile Demi-vitia (11 vite më parë)
Komente (3)
Arbenita (11 vite më parë)
Komente (2)
Albina1 (11 vite më parë)
Komente (4)
MiHana (11 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?