Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Banane
Komente (1)
Eda (13 vite më parë)
Beba ime shume pak fle
Komente (2)
Emi (13 vite më parë)
Koka e bute
Komente (1)
Vlera (13 vite më parë)
Shkuarja e barkut
Komente (2)
Nena (13 vite më parë)
Qumeshti
Komente (1)
Arjeta (13 vite më parë)
Te folurit
Komente (1)
ANEA (13 vite më parë)
Qendrimi ulur per foshnjat
Komente (1)
mala (13 vite më parë)
Kapslleku
Komente (1)
Rina (13 vite më parë)
Era e kembeve
Komente (1)
Nita (13 vite më parë)
Te qajturit
Komente (1)
Nena (13 vite më parë)
Ahengu familjar per foshnjen
Komente (1)
Nena (13 vite më parë)
Ftohja
Komente (1)
Arta (13 vite më parë)
Ushqimi
Komente (4)
(13 vite më parë)

/komuniteti