Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Nevoja e gjelbert
Komente (1)
(7 vite më parë)
Gjidhenja
Komente (2)
Nora Ademi (7 vite më parë)
Djali po del jashte ne 4-5 dite
Komente (1)
My Baby Boy (7 vite më parë)
Jashteqitja ngjyre jeshile
Komente (1)
(7 vite më parë)
Qumeshti i gjirit eshte shume i holle
Komente (1)
Shemrije Sahiti (7 vite më parë)
Djersitja e tepert
Komente (2)
(7 vite më parë)
Urinimi i shpeshte te femijet
Komente (1)
Nurije Tusha (7 vite më parë)
Ushqimi tek beba 6 muajsh
Komente (2)
Dina Dina (7 vite më parë)
Ampulat prednol 40 ne gjidhenje
Komente (1)
Igi - (8 vite më parë)
Skuqja e djalit
Komente (2)
Zana Zana (8 vite më parë)
Rreth alergjise
Komente (3)
Arta Krasniqi (8 vite më parë)
Temperatura e larte
Komente (1)
Lule Abazi (8 vite më parë)
Keshille per perdorim te vermoks
Komente (1)
A. D. (8 vite më parë)

/komuniteti