Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Nevoja me ngjyre te gjelbert
Komente (1)
(9 vite më parë)
Sa here ta ushqej bebin?
Komente (1)
Rona Rama (9 vite më parë)
Qumeshti yndyre plote
Komente (1)
Rajana...... Thesari Im (9 vite më parë)
Kapslleku i djalit 2 vjeç
Komente (1)
Arti Klea (9 vite më parë)
Era e keqe te vajza pese vjec
Komente (1)
Nena E Sares (9 vite më parë)
Ngercet te foshnjet
Komente (3)
Bastrije Rrahmani (9 vite më parë)
Qumeshti i gjirit
Komente (1)
(9 vite më parë)
Ngercet e barkut
Komente (1)
Erin Maxharraj (9 vite më parë)
Veshtiresi ne frymemarrje
Komente (1)
Ina Ina (9 vite më parë)
Perdorimi i antibiotikut gjate gjithdhenies
Komente (1)
Lenarda Shabani (9 vite më parë)
Ushqimet qe shkaktojne ngerce te foshnjet
Komente (1)
Dona M. (9 vite më parë)
Fontanella e hapur
Komente (1)
Lirije Islami (9 vite më parë)
Gjatesia e femijes
Komente (1)
Mimoza Koshutova (9 vite më parë)

/komuniteti