Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Temperatura e vajzes
Komente (1)
(9 vite më parë)
Djersitja e tepert te femiu 23 muajsh
Komente (3)
(9 vite më parë)
Si mund tja heq gjirin goces 13 muajshe?
Komente (1)
Euklida Arapi (9 vite më parë)
Vetem gji don
Komente (1)
Laura N (9 vite më parë)
Heqje barku
Komente (1)
Bora Bora (9 vite më parë)
Nervoza te femijet
Komente (1)
Liridona Demolli (9 vite më parë)
Vajza nuk ha!
Komente (1)
Eva Gjini (9 vite më parë)
% e yndyres per femiun nje vjec
Komente (1)
Antigona Obertinca (9 vite më parë)
Anemi tek djali
Komente (1)
Lea Ida (9 vite më parë)
Rrezimi tek femijet e vogel
Komente (1)
(9 vite më parë)
Ushqyerja e femijes 6 muajsh
Komente (1)
Viola Krieziu (9 vite më parë)
Djali nuk me rehatohet
Komente (1)
Flora Hasani (9 vite më parë)
A mund te ndikoj duhani ne foshnjen 3 muajshe?
Komente (1)
A Xhaka (9 vite më parë)

/komuniteti