Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Vjami guses

Shitet vjami i guses, shërues për sëmundje të gjoksit si bronhit, fyt, kelbazë, ndezje të mushkërive.
Çmimi: 50ml=5€

Çmimi: 5.00 €
E publikuar: 3 vite më parë (16/12/2019)
Lokacioni: Kosovë / Lipjan
E preferuar për: djem dhe vajza
N. .
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti