Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Blerina Musa (25)

10 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Nese deshironi nje babysister serioze familjare dhe e dashur per femijet tuaj me kontaktoniDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 10 ore orë / ditë
  • Pagesa: 700
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti