Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Dhemballa e vajzes
Komente (1)
Gentiana Ajvazi (1 vite më parë)
Dhembet tek femija bebja 12 muajsh
Komente (1)
Mirjeta M (1 vite më parë)
Kur duhet te fillohet me pastrimin e dhembeve tek femijet?
Komente (2)
Lola Berisha (2 vite më parë)
Dhembet dhe vajza
Komente (2)
Mirlinda Istrefi (2 vite më parë)
Dhemballa e prishur te djali
Komente (1)
Desa Desa (2 vite më parë)
Dhembet me thehen lehte!
Komente (1)
Drenusha Ferati (2 vite më parë)
A mund ta heq dhembin, jam 3 muajsh shtatzene?
Komente (1)
Gentiana Morina- Rukovci (2 vite më parë)
Problem me mishin e dhembeve
Komente (2)
Mami Arbona (2 vite më parë)
Era e gojes
Komente (1)
******* Shqipjaa ******* ** (2 vite më parë)
Cfare lloj protezash per propozoni?
Komente (1)
Lindaa . (2 vite më parë)
Dhembja e vendit ku nuk kam dhembe fare!
Komente (1)
Adelina Xhelili (2 vite më parë)
Pasta per femije
Komente (1)
Sara *** (2 vite më parë)
Probleme me mishrat e dhembeve ne shtatzeni
Komente (1)
Zana Zana4 (2 vite më parë)

/komuniteti