Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-psikologun

Dua nje keshille rreth te folurit e djalit
Komente (1)
Diella Hoxha (6 vite më parë)
Sjellja, edukimi!
Komente (1)
Ana Ana (6 vite më parë)
Zhurma e konsumimit te ushqimit me shkakton shume stres!
Komente (1)
Irena Miftari (6 vite më parë)
Xhelozia e binjakeve
Komente (1)
Viola Viola (6 vite më parë)
Te qarat gjate pastrimit
Komente (1)
Arta Aliu Prishtina (6 vite më parë)
Bedoksin a mund te perdoret per qetesim pa rekomandimin e mjekut?
Komente (1)
Mariona Halili (6 vite më parë)
Vajza me frikesohet!
Komente (2)
T L (6 vite më parë)
Te folurit rreth vajzes
Komente (2)
Ada Rejana <3 (6 vite më parë)
Qendrimi me kujdestare
Komente (1)
Linda ... (6 vite më parë)
Loja si te martuar
Komente (4)
Mami E (6 vite më parë)
Femija e turpshem
Komente (2)
Arbnona Elezi (6 vite më parë)
Vajza ime nuk eshte mire qe nga shtatzenia ime!
Komente (2)
Gentiana Morina- Rukovci (6 vite më parë)
Sjellja e djalit tim
Komente (1)
Diella Hoxha (6 vite më parë)

/komuniteti