Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet nënat

Leandraa 123
(10 orë më parë)
-Komente (4)
Damien
(14 orë më parë)
-Komente (1)
Lauretaa1 a
(1 ditë më parë)
-Komente (2)

/mjeku pergjigjet

Dr. Med. Selim Thaqi
(5 muaj më parë)
Dr. Niketa Koliçi
(5 muaj më parë)
Dr. Med. Selim Thaqi
(5 muaj më parë)

/links

/komuniteti