Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Flora Haradinaj

16:00 - 23:00 dhe ne raste kur do t'jem jashtë shtëpisë dhe natën orë/ditë 1 vit eksperiencë

Mosha preferohet nga 23-28.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Rahime Behrami (26)

4 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve, kom pervoje pune, banoj ne breg te diellit, nr 049128509

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Linda Z (24)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve, kam pervoje 4 vite.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Vale Krasniqi (0)

orë/ditë

Kerkoj punë per perkujdesje te femijeve ose per mirembajtje te shtepise.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Florida Gashi (22)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Un jam Florida, kerkoj pune si kujdestare e femijeve, kam pervoje pune dy vjecare, jam shume e dashur me femije, per kete arsye dhe deshiroj te punoj me ta. Jam gjithashtu ne fakultetin e edukimit. Nr im i telefonit eshte 049/121-689, me kontaktoni.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Melose Haliti

08:00 - 16:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune per mirembajte te shtepise apo baneses.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Linda Zogaj (0)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fatmire Fata (26)

4 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare ose per punet e shtepise me gjysem orari, banoj ne lagjen bregu i diellit, nr 045/537-850.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Gona Gona (22)

Sipas marreveshjes orë/ditë 6 vite eksperiencë

Kerkoj pune per mirembajte te shtepise apo baneses. Per me shume info me kontaktoni 044/454-077.

Shiko profilin

Shkup Jam kujdestare

Arijeta Asani

7 - 8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam Arijeta nga Shkupi, kerkoj te punesohem si babysitter per ne Zvicerr, kam pasaporten e Maqedonise.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vildane Nuhi

Sipas marreveshjes orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare per djalin tim 8 muaj dhe per mirembajtjen e baneses. Te jesh mbi moshen 40 vjece. Dhe te kete dokumenta per te ardhur ne Zvicerr. Duhani nuk lejohet. Me kontakto ne nr.0762784028 me viber ose waths up te mirepres minimumi i qendrimit eshte 3 muaj ;-))

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arjeta Rexhepi

08:00 - 16:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per djalin tim 1 vjeqar, kujdestarja te jete e kujdeseshme, te mos pi duhan dhe te me ndihmoje rreth puneve te shtepise. Paga sipas marreveshjes.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Gentiana Gashi (0)

08:00 - 18:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam shume e dashur per femije dhe di te kujdesem.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zana M. K.

08:15 - 17:00 orë/ditë

Kujdestarja te jete e dashur, bute, komunikative, e pergjegjshme dhe transparente. Te pregatis ushqimin per foshnje.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Leonora Gashi

5 - 7 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam studente e Psikologjise. Kam pervoje ne kujdesin e nje femije, nje vjecare. Kam bere praktike gjashte mujorshe ne qerdhe. Kam bere pune vullnetare ne perkujdesjen e femijeve me Sindromin Down, si dhe ne organizata per perkujdesin dhe mireqenien e femijeve. Do kujdesesha me vullnet dhe perkushtim ndaj femijeve.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Belja B. (25)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve, kam pervoje pune te mjaftueshme. Banoj ne breg te diellit. Nr: 049/279-661.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Egzona Dodaj (0)

orë/ditë 1 vit eksperiencë

jom studente jom ne fakultetin e edukimit po ashtu ne aab shkenca sociale kom pervoj pune 1 vjet kom punuar ne qerdhe me dy grup moshat po ashtu edhe per perkujdesjen e femijve per gjdo gje ma hollsisht mund te kontaktoni ne nr 044140140

Shiko profilin

Gostivar Jam kujdestare

Dije Mustafai (23)

7-8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

kerkoj pune si kujdestare per femijet, i dua shume, me pelqen ta kaloj kohe me to.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nita Stato

24:00 h orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare per 2 femije 4 vjec dhe 2 vjec. Per kujdesin e femijeve dhe per mirembajtjen e baneses. Te jesh mbi moshen 35 vjece. Dhe te kete dokumenta per te ardhur ne Zvicerr. Duhani nuk lejohet. Me kontakto ne nr.0764452339 me viber ose waths up te mirpres minimumi i qendrimit eshte 3 muaj ;-))

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Igballe Berisha (43)

orë/ditë

Jam nene e femijeve te rritur, si dhe kam punuar si kujdestare deri me tani. Jam e bute dhe e dashur me femije. Jetoj ne Prishtine 045/639-910.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Flora Gullubovci

5 - 6 orë/ditë

Kerkoj nje ndihmese per punet e shtepise. Jetoj ne Malisheve. Tel: 044/438-757.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Granita Shala

6 - 8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare femijesh jame e dashur me femijet dhe mjaft komunikative. Nr i tel: +386 49 384 742 Faleminderit

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Sadbere Balaj

8 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj pune per mirembajtjen e shtepise ose baneses. Kam pervoje pune, banoj ne Prishtine. Nr im 045 683 310, flm per mirekuptim.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Rrezarta Mulolli (19)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si kujdestare. Jam infermiere e licensuar. Kam punuar qe 4 vite me femije perfshire edhe femije problematik dhe me ngecje. Punoj me te gjitha moshat. Jam e dashur me femije dhe komunikoj lehtesisht me ta. Nese keni nevoje per kujdestare telefononi: 049/812-017.

Shiko profilin

Prizren Jam kujdestare

Manjola Ahmetaj (21)

10:00 - 19:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jom e shkathet ne punen time, e dua kete pune sepse i dua femijet. Jam besnike ne punen time.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Hana Hoti (20)

6 - 8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si kujdestare, jam e dashur me femijet, poashtu studioj ne fakultetin e edukimit nr. 049377320.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Tina Thaqi

08:00 - 16:00 ose 09:00 - 17:00 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare per femije, kam pervoje 4 vite, jetoj ne Prishtine. Nr. tel: 044-862-310. Tina.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zana P.

08:00 - 15:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Edukatorja duhet te kete pervoje pune, te jete e paster, te pergadis ushqimin per femijen, te jete komunikative me femijen, te jete e pergjegjshme ne punen qe e ben, mosha 24-35.

Shiko profilin

Preshevë Kërkoj kujdestare

Ida Ida

24 orë/ditë

Kerkojme prej muajit Prill 2016 nje kujdestare (30 - 50 vjec) per Vajzen tone tash 17 muajshe dhe punetore per punet e shtepise. Puna e juaj do te jete kujdesje per vajzen, punet e perditshme (pastrim, gatim, hekurosje, etj.) Ne Prill do lindi femijen e dyte, per bebin kujdesem une dhe do jem ne shtepi. Punetorja duhet te jete nga Presheva, Bujanovci ose Maqedonia, qe te kete leje qendrimi ne Zvicerr dhe te kete pervoje me femije dhe te di te gatuaj. Per me shume me kontaktoni me sms ne Viber ose Whatsapp ne sms shkruani (emri sa keni pervoje pune nga vini dhe sa vjec jeni). Nr: +41763939035 ose email ilirida_k@hotmail.ch

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Naza Ibrahimaj

4 ore/dite (nga 13:00 deri ne 17:00) orë/ditë

Kerkoj nje punetore per mirembajtjen e baneses. 4 ore ne dite.

Shiko profilin

Obiliq Kërkoj kujdestare

Doruntina Bislimi

Fleksibil orë/ditë 1 vit eksperiencë

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Liza B

08:00 - 17:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdetare per vajzen time 2 vjece. Mundesisht te jete e kualifikuar ne kete lemi, te kete pervoje pune min. 3 vjet si dhe duhet te kete referenca te mira nga punedhenesit e meparshem. Orari 08:00 - 17:00h, paga sipas marreveshjes. Ju lutem me kontaktoni ne nr. 044 219 960

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Shkurte Beqiri

07:30 - 16:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirjete Gashi

08:00 - 14:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkuj pune si kujdestare per femije, po ashtu edhe per pastrimin e shtepive apo banesave.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Naza Morina

08:00 - 16:00 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam studente ne fakultetin e edukimit po ashtu kam nevoje urgjente per pune per me i vazhdu studimet. Kam pervoje pune si kujdestare po ashtu mundet edhe per pastrim te shtepise 2 deri 3 here ne jave.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Agnesa Zekaj

Te rregullt orë/ditë

Kerkoj kujdestare per femijen 9 muajshe, te jete e kujdesshme dhe pergjegjese per punen qe e ben, te kete pervoje pune me femije, obligimet tjera sipas marreveshjes, gjithashtu edhe paga. Kontakti: 049 668 660.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Gane Gane (29)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijevem njekohesisht edhe pastroj shtepine, kam pervoje pune. Banoj ne Breg te diellit. Nr: 045/589-175.

Shiko profilin

Shkup Kërkoj kujdestare

Ilirida Krasniqi

24 orë/ditë

Kerkojme nje kujdestare punetore shtepie ne Zvicerr, punetorja duhet te jete me pervoje pune mbi 35 vjec dhe te jete nga Maqedonia ose Lugina, punesimi per 2 - 3 muaj.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Maria Ndue

Orar i plote orë/ditë 10 vite eksperiencë

Ne Zvicerr kerkohet nje kujdestare: 00436606789037

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Vjollca Dobra

8 orë/ditë 6 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare per femije. Jam e perkushtuar ne pune dhe kujdesem mjaft mire per femijet. Banoj ne Prishtine ne lagjen Bregu i Diellit. Kujdesem vetem per femijet, nuk pastroj shtepi. Te interesuarat te me lajmerohen, nuk do te zhgenjeheni nga puna ime.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Dona Dona

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kam pervoje pune, jam e interesuar te punoj si kujdestare, nr.049717729

Shiko profilin

Deçan Kërkoj kujdestare

Enver Hulaj

11:00 - 15:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkojme kujdestare per femijet tone, vajza eshte 7 vjeqe ndersa djali 1 vjeq. Babysitter duhet te jet nga Maqedonia, Shqiperia apo Lugina, se nga Kosova ska te drejt te vije ne Zvicerr. Kujdestarja jeton me neve gjate kohes qe punon tek ne. Per me shume informata lajmerohuni ne telefon. Faleminderit per mirekuptimin. Tel: 0041791988748

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Sevdije Krasniqi (0)

8 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj te kujdesem per femiun tuaj, kam pervoje pune ose te pastroj si dhe pergadit ushqim. Kerkesa vlen per Ferizaj dhe Prishtine.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Vera B. (0)

3 - 4 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si ndihmese ne punet e shtepise, mundesisht 2-3 here ne jave. Nr im kontaktues 045522213

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Valentina Brahimi (27)

8 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj te kujdesem per femije, jam e sjellshme, e qete, kam 5 vite pervoje.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Tina Sadiku (21)

7 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj te perkujdesem per nje femijem jam duke diplomuar ne psikologji.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Sadete Brahimi (28)

7 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj te kujdesem per 1 apo 2 femije, jam e dashur per femiun tuaj.

Shiko profilin

Prizren Jam kujdestare

Fitore Zenelaj (25)

8 - 10 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kam tre vajza dhe mund te kujdesem edhe per femijen tuaj mundesisht ne shtepine time.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Dona Geci (22)

7 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare. Kam pervoje puune te mjaftueshme dhe di si te kujdesem per femije.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fatush Gmica (0)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e nje femiu mundesisht te lajmerohen nenat qe banojne ne lagjen dardania,me qe edhe vete banoj ne dardani! Nr tel: 044442193

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Dona Kastrati

08:00 - 16:45 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kërkoj urgjentisht kujdestare, të jetë e kujdeseshme dashur me femiun, e shkathet komunikative, të jetë mbi moshen 30 vjeqare ose vetë nënë me kontaktoni në këtë nr tel 044 949 411 mundeni me thir edhe në viber ju faleminderit.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Blerina Rama (20)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam studente ne vitin e fundit ne UP ne Fakultetin e Edukimit , me kujdestari merrem qe 3 vite edhe pse e re ne moshe gjithmone kam pasur pune me femije sepse kam aftesi te shkelqyera per tu marr me femije dhe poashtu aftesi te mira komunikimi me ta . Momentalisht jam pa pune dhe jam e interesuar.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Selda Ahmetaj

07:20 - 16:30 orë/ditë

Jam e interesuar per kujdestare per nje periudhe disa vjecare.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Rina Rina (0)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam infermiere kam punuar edhe si kujdestare e femiejve, jam e aftë te kujdesem per femijen tuaj ne aspektin edukativ dhe shendetsor.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hana ....

... orë/ditë

Kerkoj nje kujdestare qe te dergoj dhe merr nga shkolla vajzen, ajo duhet te jete e pergjegjeshme, orari i mesimit 13:00 marrja nga shkolla 16:00. Preferohet te jete nga lagjja Dardania.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Donike Mustafa (24)

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pergjegjesi, perkushtim maksimal, seriozitet.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Danjell Konaj

8 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkohet nje punetore babysitter ne Zvizerr, nese keni interes lajmerohuni ne: 0763796620

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerina GB

08:00 - 17:00 orë/ditë

Jetojme ne Prishtine ne lagjen Dardania. Kerkojme kujdestare per vajzen tone, preferohet shkollimi adekuat. Perkujdesje kerkojme vetem ndaj vajzes pa perfshi angazhime tjera shtese.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ariana Kalaveshi

09:00 - 17:00 orë/ditë

Te interesuarat ju lutem me kontaktoni ne nr: 044 632 003

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nora Haxha

09:00 - 16:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare, te interesuarat te me kontaktojne ne nr 044632003

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Valentina -

08.00 - 17.00 orë/ditë

Kerkoj kujdestare si dhe ndihmese per punet e shtepise. Ajo duhet te jete e pergjegjshme per punen qe ben, te jete e paster dhe te dije te pergadis ushqimin e femijes. Orari i punes 08.00 - 17.00. Numri kontaktues 044340703

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerina Guri

08:30 - 17:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te kete te perfunduar shkollimin e nevojshem

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Modesta Blakaj

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Perkujdesje maximale te femijes suaj.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Jeta Kalaveshi

08:00 - 16:00 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per kujdesjen ndaj femiut si dhe ndihme rreth puneve te shtepise.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fatmire Gmica

8 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Pershendetje, punoj dado e femijeve te grup moshave te ndryshme Jetoj ne Prishtine ne Dardani kontakti 044 442 193.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lorika Govori

08:00 - 17:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj dado! Pershendetje, Kerkoj nje dado pas 1-2 muaji qe te perkujdeset per djalin tim 5 muaj. Profilin qe po kerkoj eshte nje vajze studente, mundesisht ne lemine e edukimit, psikologjise apo ne lemi te ngjashme. Ofroj kushte dhe pagese me te larte se mesatarja. Lorika

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Merita Maliqi

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam merita maliqi banoj ne prishtin kam 3 vite pervoj pune si kujdeatare femijesh.kerkoj pun si kujdestare femijesh po ashtu edhe pastrim shtepie apo banesash nr im 049 808 562

Shiko profilin

Shkodër Jam kujdestare

Ermira Metushi

8 - 12 orë orë/ditë 30 vite eksperiencë

Kam punuar edukatore, argjentare, e kam botuar 5 libra për fëmijë . Tani jam e pa punë.

Shiko profilin

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Sanie Gashi

07:00 - 16:30 orë/ditë

Te jete e pergjegjshme. Mosha mbi 40 dhe te kete femije. Per te tjerat do ta vleresoje vet.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Aferdita Maliqi

08:00 - 16:00 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Pershendetje jam Aferdita nga Prishtina kerkoj pun si kujdestare per femije kam provoj pune 5 vjeqare jam ne studimet master ne fakulltetin e edukimit

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Urata Huruglica

13:00 - 17:00 orë/ditë

Me nevojitet dikush per 4 ore ne dite qe te pastroj shtepine dhe te pres vajzen e cila kthehet nga shkolla ne ora 16:00. Me vajzen nuk ka nevoje te merret vetem ta pres ne shtepi deri sa kthehn prinderit prej punes. (maximumi deri ne ora 17:00).

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fidane Brahimi (33)

Gjysem orari orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar per pune te shtepise ose per kujdestare.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Krenare Kadriu

08:00 - 16:00 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per femijen 1 vjet e gjysme, te jete e kujdesshme dhe pergjegjese per punen qe e ben me te, te kete pervoje pune me femije, pervec kujdesit te femijes nuk ka asnje obligim tjeter, paga sipas marreveshjes Kontakti: 044 831 112.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arta Gashi

07:00-16:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per Femije dhe mirembajtjen e shtepise. Te interesuarat duhet Te jene mbi Moshen 45 vjeq, Te jene Te pergjegjshme, Te qeta, Te jene kujdesshme, Te mos konsumoj duhan, etj. Nr kontaktit 044 11 85 82

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ela Ela

08:00 - 17:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femiun shtate vjec dhe njekohesisht te me ndihmoje rreth puneve te shtepise, kur ai te jete ne mesim. Nese jeni te interesuar me kontaktoni ne 049717333.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rina Ll.

09:00 - 16:00 orë/ditë

Kerkoje punetore per mirembajtjen e shepise dhe zyreve. Ju lutem me kontaktoni ne numrin e tel 045-422-290.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arta .

08:00 - 16:45 orë/ditë

Kerkoj kujdestare si dhe ndihmese ne punet e shtepise. Ajo duhet te jete e pergjegjshme per punen qe ben, te jete e paster, te mos pije duhan, ta respektoj orarin e punes, si dhe te dije te pergadise ushqim per femije. Mund te me kontaktoni ne nr 049-121-122.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Albana B. (27)

8 orë/ditë 6 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve, kam pervoje pune, jam e pergjegjshme per punen qe bej, nuk pi duhan. NR: 044/871-180.

Shiko profilin

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Sanije Grajçevci (43)

orë/ditë 10 vite eksperiencë

Shume i dua femijet, e kam pasion te kujdesem per ta.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Melihate Uka-elezi (46)

6 - 8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam 45 vjeqare, nene e femijeve te rritur, banoj afer hotel Grandit.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Albina Balaj

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si pastruese e baneses ose shtepive 1 ose 2 here ne jave. Nr: 045/683-810.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Flora K. (48)

8 orë/ditë 15 vite eksperiencë

Mirëmbaj shtëpitë, nga pastrimi deri tek hekurosja. Jam e përgjegjshme dhe e besueshme në punë, si dhe kam nevojë për punë. Në kontaktoni në 044877256.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fitore Gashi

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam kujdestare e fëmijve di të kujdesem shume mirë për fëmijet, jam vet nënë, jam 23 vjecare, jam familjare dhe serioze në pune. Nr kontaktues 045621638 të njejtin numer e kam dhe viber mundesisht rroga që të jete maksimale 250€. Pres thirrje vetem nga zonjat serioze.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Rabije Sallahu

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hana Salihu

07:40 - 16:30 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kërkoj kujdestare për beben 7muajsh. Nëse jeni person i durueshëm, energjike, e dashur dhe shumë komunikative, mund ta konsideroni këtë vend pune. Beba është e mësuar të bisedoj me të, të përkëdhelet dhe të kaloj kohë mjaft të gjatë me të. Është hiperaktive dhe gjumë ditën bën pak. Andaj ju lutem vetëm nëse keni shumë nerva dhe jeni person i qetë dhe e durueshme, më kontakoni! Falemnderit ????

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Albina B. (27)

8re orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve, kam pervoje pune, nuk konsumoj duhan dhe jam fleksibile ne orar te punes.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vera Berisha

07:00-14:00 orë/ditë

Jetoj me breg te diellit, perballe banesave te bardha, kerkoj nje kujdestare per vajzen time 14 muajshe dhe njekohesisht edhe ndihmese rreth puneve te shtepise.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Ylberina Hasani

1-8ore/dite 1-2dite ne jave orë/ditë

Kerkoj pune pêr mirembajtjen e shtepise ose baneses nga 1-2here ne javët, zonjat e intersuara te lajmrohen.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerina H.

9-4 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoje dikend per mirembajtje te shtepise dhe pregaditjen e ushqimit.

Shiko profilin

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Flora Cekaj

08:00 - 16:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Te kujdeset vetem per vajzen me dashuri dhe pergjegjsi te larte. Te mos pij duhan gjate punes.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Diana P.

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve, jam ne perfundim te Fakultetit te Edukimit, dhe kam shume pervoje me punen me femije te moshave te ndryshme.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerina J.

09:00 - 16:00 11:00 - 17:20 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Per çdo info kontakto ne nr: 044 384 864

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Ermira Jakupi

7-8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fitnete Haziri

8 orë/ditë

Tre femiet emi jan me mirnjohje shkollore per qdo vit nga mete miret ne klas dhe kam rritur femien tim te par ne muajin e 8 ME nje pesh 1.80 kg sod eshte nje femi imrekullueshen jam ekujdeseshme ne sjellje dhe mesim te femies juaj flm per kohen qe me kushtuat

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Edita Ahmeti

e hene , e merkure, e enjte, prej 11-19 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kërkoj ndihmëse për punët e shtëpisë, (pastrim, hekurosje, përgatitje të drekës) dhe përkujdesje për 2 fëmijë, me këtë orar: e hënë, e mërkurë, e enjte prej orës 11-19. Të dy fëmijët janë deri në orën 16 në shkollë e çerdhe. Kështu që deri në orën 16, kujdestarja është e lirë për kryerjen e punëve të shtëpisë e për përgatitjen e drekës. (Njëherë një javë ose njëherë në çdo dy javë, të premteve prej 20-23:30 të jetë e gatshme për tu përkujdesur për fëmijët). Mosha e preferuar mbi 28 vjecare. Të jetë e përgjegjshme për punën që e kryen, dhe mundësisht të jetë nënë.

Shiko profilin

Prizren Jam kujdestare

Manjola Ahmeti

7:00 deri 18:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Mund te Kujdesem per 2femi 1vit provoj pune jom shum e aft ne pastrimin e shtepia e sinqert dhe e dashur per femijet

Shiko profilin

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Nita Hoti

08:00 - 16:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Alba Balaj (26)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar per pune 1 ose 2 here ne jave, per pastrim te shtepise ose baneses, kam pervoje pune. Nr kontakt: 045/683-810.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fatmire Osmani (26)

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si kujdestare e femijeve, kam pervoje pune 2 vjet, banoj ne breg diellit. Nr: 045/537-850.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Merita Mustafa

8- 4:30 orë/ditë

Kam nevoje per nje kujdestare per dy femije. Adresa, Lagja MAT 1- afer shkolles pavarsia. Paga sipas marrveshjes. Telefonata duhet te behet vetem mbas ores 17:00 diteve t punes, ndersa per vikend mund te thirrini edhe me heret. Oferta eshte valide deri me daten 22 gusht 2015.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Donika B.

7:30-16:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare. Te jete e kujdesshme me beben. Te kete se paku 1 vit pervoje.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Merita Maliqi

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jom e interesuar te punoj si kujdestare e femijeve kom prevoj pune , banoj ne breg diellit nr 049808562

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Azemine B.

11-30 deri 20-30 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femijen 8 muajsh urgjentisht, te jete e kujdesshme dhe pergjegjese per punen qe e ben, pervec kujdesit te femijes nuk ka asnje obligim tjeter, paga 120 euro. Kontakti: 049 445 523.

Shiko profilin

Gjilan Kërkoj kujdestare

Arianit Shaqa

Nga e hena deri te premten orë/ditë

Jam 32 vjec, kam dy femije. Kerkoj te punesoje dado. Te kete eksperience pune si dado. Pagesa neto 800 €. Fjetje dhe ushqimi te siguruara, te gjitha gratis. 5 dite ne jave kujdes per femijet, vikend pushim. Adresa: Zvicerr.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Gjyljeta Stojku

08:00 - 16:30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Te jete e moshes mbi 25 vjec. Te jete e kujdesshme dhe te di te prrgatis ushqime per femije. Preferohet te jete nene me femijeve te rritur. Te kete referenca te punedhensve te meparshem.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Finesa Halilaj

07:30 - 13:30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj edhe ndihme ne punet e shtepise, hekurosje, pastrim, pergatitjen e drekes. Pagesa me marreveshje.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lule Istrefi

07:00 - 15:00 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj Kujdestare per femije, mundesisht te jete ne mes moshes 40-60 vjecare. Une jetoi ne Amerike keshtu qe duhet te jetoi ne shtepine time te gjitha hargjimet e jeteses i mbuloi une dhe mbas dy viteve ka mundesi me ja rregullu edhe green karten (karten e gjelbert) qe eshte lejeqendrim ne USA. Faleminderit.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Ibadete Vokshi (62)

5 - 8 ore pune orë/ditë 6 vite eksperiencë

Jam kujdestare e femijeve, jam e dashur me femijet, kam pervoje pune 6 vite, te interesuarat te me kontaktojne ne nr 045 277 781.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Armend Rexha

08.00-16.30 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femijen 20 muajsh, orari i punes: hene/premte 08.00-16.30,kanditatja duhet te jete me pervoje pune dhe te kete njohuri ne pergaditjen e ushqimit per femije. te interesuarat te lajmrohen ne tel/viber 044 506 944 ose 044 245 760.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Valentina Curri

Orari i plote orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam e dashur me femijet, kam kryer kurse psikologjike dhe njohuri te marra nga shkolla per zhvillim psikologjik te femijes mirepo jo vetem anen psikologjike por edhe ate sociale dhe familjare duke i ndihmuar edhe ne anen emocionale ju lutem te me lajmrohen vetem familjet serioze dhe baahkpunuese rreth kujdesit te femijes me respekt, Tina.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arta Arta

7:45 - 17 :00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Keroj kujdestare si dhe ndihmese ne punet e shtepise. Ajo duhet te jete e pergjegjshme per punen qe ben,te jete e paster, te mos pije duhan, ta respektoj orarin e punes,si dhe te dije te pergadise ushqim per femije. Ta argetoj,ti lexoje,te flase me ta .ti kryen te gjitha punet e shtepise paga me marreveshje mund te me kontaktoni ne nr 049-121-122 mbas oreS 17 me kontaktoni rrespektone mbas ores 17 .

Shiko profilin

Malishevë Kërkoj kujdestare

Donjeta Hoti

Nga ora 14:00 orë/ditë

Femijet per mua jane te vecant sidomos vajzat teper i dua.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zyrafete Krasniqi

8 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femiun 6 muajsh. Nr kontaktues: 044172468

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Albina Gashi

07:00 - 16:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Keroj kujdestare si dhe ndihmese ne punet e shtepise. Ajo duhet te jete e pergjegjshme per punen qe ben,te jete e paster, te mos pije duhan, ta respektoj orarin e punes,si dhe te dije te pergadise ushqim per femije. Ta argetoj,ti lexoje,te flase me te.Mosha e preferuar 24-45. Mundesisht te jete nene e femijeve te rritur.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fattmire Zeneli

8 orë, e preferuar nga 08:00 - 16:00 orë/ditë 7 vite eksperiencë

Jetoj në Prishtinë, jam nënë e tre fëmijëve tanimë të rritur. Kam përvojë disa vjqçare në përkujdesjen ndaj fëmijëve. Garantoi përkushtim, sinqertet dhe punë cilësore: tel 045 388 377

Shiko profilin

Gjilan Jam kujdestare

Edona Cazimi

5 - 6 orë/ditë

Pershendetje jetoj ne Zvicer-Lausanne dhe kam nevoje per nje pune si p.sh te pastroj shtepi ose banese dhe te punoj si kujdestare per femije...

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Zana B.

08:00 - 15:00 orë/ditë

Kerkoj kujdestare te kete pervoj pune te jete e qete dhe e dashur ,mosha 25-35

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Linda Krasniqi

08:00-18:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femiun tim 3 vjeq, jetoj rruges per Kolovice te re ne Prishtine, orari eshte prej 08:00-18:00, vikendin e ka pushim. Edhe duhet te jete mbi moshen 27 vjecare.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lura .

07:30 - 17:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per kujdesjen ndaj femiut si dhe ndihme rreth puneve te shtepise. Ajo duhet te jete e dashur, komunikative, dhe mundesisht nene.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mirjeta Hysa

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per vajzen 1 vjecare, me pervoje te mehershme si kujdestare.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lauresha Mullarama

07:30 - 17:00 orë/ditë

Te jete e afert/ e qete, komunikative, te kete pervoje ne perkujdesjen e femijeve dhe te jete vete nene.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Noela Cana (22)

8 ose 4 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Sadbere Balaj

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare, kam pervoje pune, jetoj ne Prishtine, nr per kontakt 049/279-661.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Linda F (0)

08:00 - 14:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam Linda jam e interesuar te punoj 2 apo 3 here ne jave. Per mirembajtjen e ndonje baneses apo edhe shtepie kam pervoj pune. Te interesuarat mund te me kontaktojne ne nr tim 049288716. Faleminderit per mirekuptim.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Lena Berisha (39)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam e kujdesshme per femije kam pervoj pune jam nene vete jam e perpikte ne orar i dua femijet jane ardhmeria jone, numri im eshte 049524494 jam nga Prishtina.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Lena Musliu (39)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Jam e afert me femijet, shume e kujdesshme me femijet 049524494.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Alba shala

8 orë/ditë

kerkoj kujdestare per femij dhe kujdesin e shtepis te jet nen me femij te rritur te jet e kujdeseshme me femijet jetoj ne lagjen mati1 nr tel 044 640 613

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mimoza Z.

07:00 - 14:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jetoj ne breg te diellit, kujdestarja duhet te jete nene vet, te interesuarat te lajmerohen ne nr. 044312945

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lindita Shkodra

07:00 - 16:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare me pervoje ne kujdesjen e femijeve, te jete e dashur e kujdesshme dhe komunikative me femijun si dhe te jete vete nene.

Shiko profilin

Gjilan Kërkoj kujdestare

Ilir Ismajli

Orar i plote orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkojme nje kujdestare femijesh/ndihmese shtepiake per kujdesin, kryerjen e puneve te perditshme shtepiake. Jetojme ne Zvicerr, kujdestarja duhet te kete leje qendrimi per ne shtetet e huaja, mosha mbi 38 vjeqare. Femija eshte 1 vjeqare. Cmimi sipas marreveshjes. Tel : 076 227 06 05 viber/whatssapp email ilirix@msn.com. Per 1 Shtator

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fidane Brahimi (33)

4ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nita Bytyqi

Sipas marreveshjes orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj pune per mirembajtje te shtepise ose te baneses. Kam pervoj pune. 049274821

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rina Y

09:00 - 13:00 orë/ditë

Kerkoj ndihmese per punet e shtepise. Tri here ne jave (e hene, e merkure, e premte), duhet te pastroj shtepine dhe te hekuros rrobat. Jetoj ne banese. Te interesuarat te lajmerohen ne redaksi.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Orgesta Lotaj (16)

5 orë/ditë

Kerkoj pune urgjentisht

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Diellza Gashi

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare per femije, me ndjeshmeri dhe kujdes te vecante per ta. Pervoj pune 2 vite.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Majlinda Bajrami

08:00 - 17:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jemi nje cift dhe kerkojme nje kujdestare per vogelushin tone, i cili sapo ka mbushur 8 muaj. Kujdestarja duhet te kete pervoje pune, te jete e kujdesshme dhe e sjellshme me femiun. Nr, kontaktues 049 252 535. Kujdestarja na duhet nga data 01.08.2015.

Shiko profilin

Suhareke Kërkoj kujdestare

Luan Mazrekaj

14:00 - 19:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per femije, te jete e sinqerte, e dashur per femije dhe te kete mundesi te udhetoj ne Zvicerr.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Vlera J. (19)

4 - 5 orë/ditë

Jam studente ne Fakultetin e Edukimit dhe Fakultetin e Gjuhes Angleze .

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Shkurta Bekaj (0)

08:00 - 17:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve, kom pervoje pune.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Antigona Jakupi (0)

5 deri ne 6 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam ne fakultetin e sociologjis tash viti i tret . kam pervoje pune si kujdestare preferoj te punoj me nje femije .

Shiko profilin

Vushtrri Jam kujdestare

Feride Qeza

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam e interesuar te punoj me femije, njekohesisht jam e dashur per femije.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Blerinaa Krasniqi (19)

orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si kujdestare per femije kam pervoje, banoj ne Prishtinë.

Shiko profilin

Gjilan Jam kujdestare

Edona Cazimi (19)

5 - 8 orë/ditë

Pershendetje kam deshire te ja filloj nje pune ose te behem kujdestare per femije ose te pastroj banese - shtepi ne Zvicer-Lausanne. Per femije jam shume e dashur e qete, kam shume durim dhe jam shum e hareshme per te luajtur me ta dhe ti mesoj etj...

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Elona A. (19)

4 - 5 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Jam e interesuar te punoj si kujdestare. Jam ne Fakultetin e Edukimit.

Shiko profilin

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Dona Kastrati

08:00 - 16:45 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kërkoj urgjentisht kujdestare,të jetë e kujdeseshme dashur me femiun ,e shkathet komunikative ,të jetë mbi moshen 30 vjeqare ose vetë nënë.

Shiko profilin

Ferizaj Jam kujdestare

Hamide Sadiki

orë/ditë 20 vite eksperiencë

Kam pervoje 20 vjeqare me femije, femijet i kam te rritur me nuk kane nevoje per perkujdesin tim.

Shiko profilin

Vushtrri Kërkoj kujdestare

Filloreta Sherifi

07:00 - 16:20 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare te mirefillte, te kujdeset vetem per djalin dhe asgje tjeter. Ushqimi i kujdestares sigurohet nga ana ime.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Fatmire Zeneli (45)

Orar të plotë / nga 08:00 - 16:00 orë/ditë

Jam 45 vjeçare, nënë e tre fëmijëve tanimë të rritur. Kam përvojë disa vjeçare ndaj përkujdesjes së fëmijëve. Numri im kontaktues është: 045 388 377 / 045 388 399

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Bahrije Gashi

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj urgjentisht pune si kujdestare e femijeve, jam nene vet dhe kam pervoje pune.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Malsore Mehmetaj

08:00 - 17:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare me pervoje. Mundesisht nene e femijeve te rritur.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vera Avdiu

08:00 - 12:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per vajzen time dhe ndihmese rreth puneve te shtepise, jam e interesuar per kujdestare qe eshte nene dhe qe ka njohuri si per kujdesje rreth femijes si rreth puneve te shtepise. Te interesuarat te lajmerohen: 044/312-945.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Shyhrete Jashari

08:00 - 16:00 orë/ditë

Per detaje te tjera ju lutem me kontaktoni ne tel 045 285 298.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Gresa Berisha

08:00 - 17:00 orë/ditë

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arlinda B.

07:00 - 13:00 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per kujdesin e nje femije 3 vjec e gjysem si dhe te merret me pastrimin e baneses. Jetoj ne Dardani.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Drenusha Zeneli

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoje kujdestare per femijen 19 muajsh, te jete e kujdesshme dhe pergjegjese per punen qe e ben, pervec kujdesit te femijes nuk ka asnje obligim tjeter. Kontakti: 044 245 760.

Shiko profilin

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lira Lira

08:00 - 16:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkoj urgjent kujdestare per vajzen 1 vjecare, te jete mbi moshen 30 vjecare, te jete komunikative dhe e dashur me femije. Ju lutem lajmerojuni ne kete numer: 044 500 700.

Shiko profilin

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Hana ....

08:00 - 17:00 orë/ditë

Vajza eshte komunikative, shume e lehte per t`u kujdesur. Kujdestarja duhet te jete domosdoshmerisht komunikative dhe e sjellshme.

Shiko profilin

Prishtinë Jam kujdestare

Bedrije Sopjani

Deri ne 8 ore ne dite orë/ditë 10 vite eksperiencë

Punoi si kujdestare ma shume se 10 vite jam puntore dhe e ndergjegjshme i kam dy vajza te rritura, i dua shume fmijet.

Shiko profilin