Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-andrologun

Spermogrami!
Komente (1)
♥ Lona (1 muaj më parë)
Rreth analizes
Komente (1)
Natalia Neta (6 muaj më parë)
Vlerat e spermogramit
Komente (1)
T Zh (8 muaj më parë)
Spermograma
Komente (1)
Natalia Neta (9 muaj më parë)
Rreth spermogramit
Komente (1)
Mjalta Gashi (9 muaj më parë)
Oligospermia
Komente (2)
Globi Globi (11 muaj më parë)
Spermograma
Komente (1)
Evi Sahi (11 muaj më parë)
Hernia inguinalis lat. dex. a eshte i demshem per spermatozoide?
Komente (1)
Alea Morina (12 muaj më parë)
Rreth spermogramit
Komente (1)
Tata Tata (1 vite më parë)
Spermogrami pa asnje spermatozoid!
Komente (1)
Fikrete Fiki (1 vite më parë)
Spermogrami i bashkeshortit
Komente (1)
Alea Morina (1 vite më parë)
Rreth terapise dhe rezultatit
Komente (1)
(1 vite më parë)

/komuniteti