Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-logopeden

E folura e djalit 22 muaj
Komente (1)
Sara *** (4 muaj më parë)
Per te folurit e vajzes
Komente (1)
Nina Gashi (4 muaj më parë)
Si t'i mesojme femijet?
Komente (1)
Linda ... (8 muaj më parë)
Vajza me belbezon!
Komente (1)
Klea K (8 muaj më parë)
E folura te djali
Komente (2)
Xhemmi Jeta jem (10 muaj më parë)
Rreth te folures se nipit tim
Komente (1)
Qendresa Desa (11 muaj më parë)
Djali nuk flet!
Komente (1)
Arbnona Elezi (12 muaj më parë)
Vajza 27 muajshe flet shume pak!
Komente (1)
Orkidea Shahini (12 muaj më parë)
Belbezimi te femija 4 vjec
Komente (2)
Qendresa Desa (1 vite më parë)
Belbezimi tek djali
Komente (2)
Arta Arta (1 vite më parë)
Te folurit e djalit
Komente (1)
Ylli Lorisi (1 vite më parë)
Te folurit e vajzes
Komente (2)
T L (1 vite më parë)
A duhet derguar te logopedi?
Komente (2)
Ada Rejana <3 (1 vite më parë)

/komuniteti