Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Gishtat e kembes
Komente (1)
Arbnona Elezi (2 muaj më parë)
Floket e vajzes
Komente (1)
T L (2 muaj më parë)
Terapi per floke
Komente (1)
Alea Morina (3 muaj më parë)
Renia e flokeve
Komente (1)
(3 muaj më parë)
Kruarje e stomakut ne shtatezeni
Komente (1)
Mirdita Sulemani (3 muaj më parë)
Shfaqja e nishaneve
Komente (1)
Elita Jashari (3 muaj më parë)
Lyerja e flokeve ne shtatzeni
Komente (1)
Elsa Sulejmani (4 muaj më parë)
Zbokthi dhe renia e flokut
Komente (1)
Um-mu-tarik-jara . (5 muaj më parë)
Tretmanin me plazem autologe
Komente (1)
Dona Dona (5 muaj më parë)
Infeksioni Kandida
Komente (1)
Lea Ida (5 muaj më parë)
Eucerin 10% urea, per beben 4 muajshe
Komente (1)
S & V ** (5 muaj më parë)
Zbokthi
Komente (1)
(6 muaj më parë)
Ekzeme ne duar dhe renje e flokeve
Komente (1)
Kanita Gashi (6 muaj më parë)

/komuniteti