Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (1)
Arjeta A (11 orë më parë)
Komente (3)
Rina . (11 orë më parë)
Komente (14)
L T (12 orë më parë)
Komente (2)
Elda Sadri (12 orë më parë)
Komente (6)
Ornela Nela (14 orë më parë)
Komente (0)
Rabije. M (15 orë më parë)
Komente (3)
Ede Ber (15 orë më parë)
Komente (4)
Ada 24 (15 orë më parë)
Komente (6)
Ina Ina (17 orë më parë)
Komente (11)
Majlinda.bekteshi92@gmail.com (18 orë më parë)
Komente (1)
LaMo (18 orë më parë)
Komente (6)
Liarta Hoxha (19 orë më parë)
Komente (2)
Edona Jakupi (20 orë më parë)
Komente (7)
Alea Morina (1 ditë më parë)
Komente (12)
T.s <3 (1 ditë më parë)
Komente (13)
Visa G (1 ditë më parë)
Komente (2)
Lenaa .. (1 ditë më parë)
Komente (2)
Narita (1 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

A do të ndërhynit nëqoftëse shihni dikend të sillet ashpër duke disiplinuar një fëmijë në publik?