Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet nënat

(7 orë më parë)
-Komente (6)
Hako
(19 orë më parë)
-Komente (1)
Liridona Mehmeti
(1 ditë më parë)
-Komente (2)

/mjeku pergjigjet

Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani
(2 ditë më parë)
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani
(2 ditë më parë)
Dr. Mr. Sc. Shpend Ramadani
(2 ditë më parë)

/links

/komuniteti

/anketa

Sa teste të shtatzënisë keni bërë derisa keni besuar se jeni me të vërtetë shtatzënë?