Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Vjellje gjate shtatzanise
Komente (1)
Shpresa Skenderi (15 orë më parë)
Lindja e pare me operacion
Komente (2)
Elida Berisha (16 orë më parë)
Indometacini supost
Komente (1)
Igi M - R (16 orë më parë)
Gjendja ime shume e dyshimte!
Komente (1)
L A - M (16 orë më parë)
Dua te di nese perdorimi i marihuanes ka ndonje ndikim te bebi?
Komente (5)
Lela Grajqevci (16 orë më parë)
A mund te jete shtatzeni?
Komente (1)
Mami Ada (16 orë më parë)
Shfaqja e lythit gjate shtatzenise
Komente (1)
Lejla Be (2 ditë më parë)
Puçerr ne vagine
Komente (2)
Henza Lajqi (2 ditë më parë)
Binjaket a lindin binjake?
Komente (1)
Mami Ada (2 ditë më parë)
Mjalti gjate shtatzenise a mund te perdoret?
Komente (1)
2014 Ani (2 ditë më parë)
A eshte e mundur qe testet HCG te mos tregojne rezultatin e sakte?
Komente (1)
Sara Thaqi (2 ditë më parë)
Klamidia
Komente (1)
Elda Elda (2 ditë më parë)
Dhimbje ne fund te barkut
Komente (1)
Sara Thaqi (2 ditë më parë)

/komuniteti