Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet nënat

Arbnora Arbnora
(21 orë më parë)
-Komente (3)
drit driii
(3 ditë më parë)
-Komente (0)
drita.drit
(4 ditë më parë)
-Komente (0)

/mjeku pergjigjet

Dr. Niketa Koliçi
(2 vite më parë)
Dr. Med. Selim Thaqi
(2 vite më parë)
Dr. Niketa Koliçi
(2 vite më parë)

/links

/komuniteti