Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Intime

5 shenjat kryesore që tregojë që ai po ju tradhton, emocionalisht

24.04.2015 - Vetëm akti fizik nuk është tradhti edhe kur i dashuri apo bashkëshorti juaj ka ndjenja për dikë tjetër është duke ju tradhtuar. Në fakt kjo është tradhtia më e rrezikshme. Këto janë disa shenja që tregojnë se ai është duke ju tradhtuar emocinalisht.

1. Nëse instikti juaj ju thotë se ai ka interes për një femër tjetër, nga mënyra se si sillet me të, se si flet për të, besoni instiktit, ai nuk gënjen.

2. Kur ai ndryshon në mënyrën se si sillet me ju dhe sillet plotësisht ndryshme me personin tjetër. Kur ai nuk shpreh një pjesë të karakterit të tij me ju por e shpreh me një grua tjetër, sherri është afër.

3. Nëse ai ndalon së biseduari me ju për gjërat që bisedonit më parë duhet ta dini se ai po bisedon për ato gjëra me dikë tjetër.

4. Seksi nuk ndalon por pasioni po.

5. Ai fillon të krahasojë me gratë e tjera.

Burimi: kosovalive360 

/komuniteti